A Naturalpár őrlési és darálási szolgáltatásai biztosítják, hogy fűszerek, magvak, gyógynövények és egyéb alapanyagok a kívánt szemcseméretre és állagra legyenek feldolgozva. Modern technológiáinkkal egyenletes, magas minőségű őrleményeket készítünk, miközben megőrizzük a termékek beltartalmi értékeit.
Precíz őrlési technológia a kívánt finomság eléréséhez.
Kíméletes feldolgozás, amely nem károsítja a termék beltartalmát.
Hatékony feldolgozás ipari mennyiségekben is.
Dokumentált és ellenőrzött gyártási folyamat.
A különböző alapanyagok eltérő feldolgozási módot igényelnek. A Naturalpár többféle őrlési technológiát alkalmaz, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsa.
A szárított fűszerpaprikát a kalapácsos daráló után a szorosra állított, vízszintes kőpárok között őrlik. A kőpárok között a fűszerpaprika felmelegszik, a felmelegedés és az aprítás hatására a magban lévő olaj kioldja a bőrben lévő színezékanyagokat, amelyek bevonják a fűszerpaprika növényi szemcséit, ezáltal az őrlemény egyenletes és intenzívebb színűvé válik.
A köves őrlést kondicionálás követi, intenzív keverés mellett tisztított, lágyított vízzel beállítják az őrlemény nedvességtartalmát az optimális, 8-11 %-os víztartalomra. A köves őrlés végén az őrlemény 0,5 mm lyukátmérőjű kontrolszitán kerül átszitálásra.
A nyitható ajtóra szerelt álló csapos tárcsa és a forgó rotoron levő csapok között történik az örlés. A rendszer kondicionáló berendezéssel és kontrol szitával van ellátva, ez biztosítja az örlemény megfelelő szemcsenagyságát. Teljesítmény: 200 – 1000 kg/óra
Különböző szárítmányok (gomba, torma, stb…), fűszerek (fűszerpaprika, bors, kömény, stb…), magvak (árpa, maláta, zabpehely, kisajtolt termékek, stb…) darálása, őrlése.
Ha professzionális őrlési és darálási megoldásokra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Segítünk megtalálni a Te igényeidnek legmegfelelőbb feldolgozási módszert.
Kérj most ajánlatot, és biztosítsd termékei prémium minőségét!
© Naturalpár Kft. – Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató