A Naturalpár a REVTECH technológia segítségével biztosítja a diófélék és magvak egyenletes pirítását, pörkölését és pasztőrözését. Az elektromos impedanciával történő fűtés és a vibrációs szállítás kombinációja garantálja, hogy a termékek kíméletesen, egyenletesen és hatékonyan kerüljenek feldolgozásra.
Alkalmazható termékek: mandula, brazil dió, kesudió, dió, mogyoró, pekándió, földimogyoró, pisztácia, stb…
Maximális hatékonyság és homogén feldolgozás.
A vibro-fluidizált technológia biztosítja a konzisztens minőséget.
A termék saját gőzén párolódik, így intenzívebb aromák hozhatók létre.
A vibrációs rendszer megakadályozza a törést és a sérülést, így például a kesudió és a földimogyoró ép marad.
A szín és az íz széles skálája alakítható ki.
A pörkölési eljárás során az összes kórokozó eltávolítható: Szalmonella, E. coli, Coliforms, élesztők, penészgombák.
Garantált, ellenőrzött és egyenletes minőség.
Sós víz vagy folyékony aroma befecskendezése, amely a rezgések hatására egyenletesen oszlik el a terméken.
Ha diófélék és magvak biztonságos, egyenletes és kiváló minőségű pirítására, pörkölésére vagy pasztőrözésére van szükséged, lépj kapcsolatba velünk!
Kérj most ajánlatot, és biztosítsd termékeid prémium minőségét!
© Naturalpár Kft. – Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató