Gabonafélék, Lisztek és Keményítők Kezelése - Precíz és Automatizált Feldolgozás

Innovatív Hőkezelési Technológia Gabonafélék és Lisztek Számára

A Naturalpár REVTECH technológiája egyesíti a vibrációs szállítást és az elektromos impedanciával fűtött rozsdamentes csőfelületet, biztosítva a gabonafélék, lisztek és keményítők hatékony és egyenletes hőkezelését. Az automatizált folyamat garantálja a kiváló minőséget és a széleskörű felhasználhatóságot.

Kezelhető termékek: vetőmagok (napraforgómag, szezámmag, lenmag, tökmag), gabonafélék (árpa, maláta, zab, rozs, kukorica), korpa és csírák, liszt és keményítők

Gabonafélék

Technológiai Lehetőségek és Előnyök

Folyamatos automatizált pirítás és enyhe pörkölés

Egyenletes és precíz feldolgozás az állandó minőség érdekében.

Fehérje- és rosttartalmú őrlemények stabilizálása

Enzimek inaktiválásával biztosított eltarthatóság.

Reológiai tulajdonságok módosítása

Keményítők rekristalizációja, fehérjék denaturációja az optimális állagért

Intenzív pörkölés

Gabonák és őrlemények színének és ízének módosítása színezőként és ízesítőként történő felhasználásra.

Keményítők fizikai módosítása száraz eljárással

„Clean label” és „Bio” termékekhez ideális, valamint rostos anyagok és rezisztens keményítők előállítására alkalmas.

Keményítők vegyi módosítása száraz eljárással

Pontosan szabályozott hőmérséklet és anyagmozgás, új lehetőségek a száraz kémiai kezelésekre poliszacharidokon.

Kapcsolat és Ajánlatkérés

Ha gabonafélék, lisztek vagy keményítők innovatív hőkezelésére van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Kérj most ajánlatot, és biztosítsd termékeid optimális minőségét!