A Naturalpár egyedülálló REVTECH technológiája új szintre emeli az árpa és maláta pörkölését. A hagyományos forró levegős technológiákkal szemben a szemek közvetlenül érintkeznek egy elektromosan fűtött cső felületével, amely precíz és egyenletes hőkezelést biztosít.
Alkalmazható termékek: árpa, száraz maláta, zöld maláta
A termék saját gőzében kezelve mélyebb, karakteresebb ízek alakulnak ki.
A pörkölés során kevesebb víz párolog el, így a termék beltartalmi értékei jobban megmaradnak.
A vibrációs spirálcső biztosítja a tökéletes homogenitást és a szemek egyenletes pörkölését.
A pörkölési paraméterek precíz beállításával széles skálán szabályozható az ízprofil és a színmélység.
A vibráció biztosítja, hogy a szemek ne sérüljenek és egyenletesen piruljanak.
Alkalmas árpa, száraz maláta és zöld maláta pörkölésére is.
Ha kiváló minőségű és egyenletesen pörkölt árpára vagy malátára van szükséged,
lépj kapcsolatba velünk!
Kérj most ajánlatot, és hozd ki a legtöbbet az árpa és maláta pörköléséből!
© Naturalpár Kft. – Minden jog fenntartva! | Adatkezelési tájékoztató