Árpa és Maláta Pörkölés - Egyedülálló Technológia a Gazdag Ízekért

Speciális Pörkölési Eljárás az Intenzív Ízélményért

A Naturalpár egyedülálló REVTECH technológiája új szintre emeli az árpa és maláta pörkölését. A hagyományos forró levegős technológiákkal szemben a szemek közvetlenül érintkeznek egy elektromosan fűtött cső felületével, amely precíz és egyenletes hőkezelést biztosít.

Alkalmazható termékek: árpa, száraz maláta, zöld maláta

Árpa és Maláta Pörkölés

A Technológia Előnyei

Intenzívebb ízhatás

A termék saját gőzében kezelve mélyebb, karakteresebb ízek alakulnak ki.

Minimális gőzképződés

A pörkölés során kevesebb víz párolog el, így a termék beltartalmi értékei jobban megmaradnak.

Egyenletes kezelés és keverés

A vibrációs spirálcső biztosítja a tökéletes homogenitást és a szemek egyenletes pörkölését.

Rugalmas íz- és színváltoztatási lehetőség

A pörkölési paraméterek precíz beállításával széles skálán szabályozható az ízprofil és a színmélység.

Kíméletes feldolgozás

A vibráció biztosítja, hogy a szemek ne sérüljenek és egyenletesen piruljanak.

Sokoldalú felhasználhatóság

Alkalmas árpa, száraz maláta és zöld maláta pörkölésére is.

Kapcsolat és Ajánlatkérés

Ha kiváló minőségű és egyenletesen pörkölt árpára vagy malátára van szükséged, 
lépj kapcsolatba velünk!
Kérj most ajánlatot, és hozd ki a legtöbbet az árpa és maláta pörköléséből!